Search found 20 matches

by Enrico
Thu Mar 24, 2011 11:06 am
Forum: Help
Topic: Building without Boost but with TBB on Linux fails
Replies: 9
Views: 613

Re: Building without Boost but with TBB on Linux fails

*bump*
Any more ideas? If not, I will file a bug entry.
by Enrico
Sun Mar 20, 2011 9:00 pm
Forum: Help
Topic: Building without Boost but with TBB on Linux fails
Replies: 9
Views: 613

Re: Building without Boost but with TBB on Linux fails

jacmoe wrote:Look at the depends on.. :wink:
That version number is the version of the deb package AFAIK.
Ops :oops:


Still, the RH5 system with latest TBB installed by hand does not compile.
by Enrico
Sun Mar 20, 2011 8:41 pm
Forum: Help
Topic: Building without Boost but with TBB on Linux fails
Replies: 9
Views: 613

Re: Building without Boost but with TBB on Linux fails

jacmoe wrote:That's TBB2 - too old. :)
Dont think so:
Version: 3.0+r018-1
The RH5 system above has the latest stable TBB version from their website ;)
by Enrico
Sun Mar 20, 2011 7:58 pm
Forum: Help
Topic: Building without Boost but with TBB on Linux fails
Replies: 9
Views: 613

Re: Building without Boost but with TBB on Linux fails

I just did a fresh download of Ogre 1.7.2 (I run 1.8 trunk) and was able to build with TBB3. Did you uncheck OGRE_USE_BOOST option in Cmake? Also, my setup with TBB is I built from source and did not install system-wide. Therefore I had to manually point to TBB's locations within CMake. So I didn't...
by Enrico
Sat Mar 19, 2011 1:44 pm
Forum: Help
Topic: Building without Boost but with TBB on Linux fails
Replies: 9
Views: 613

Re: Building without Boost but with TBB on Linux fails

Yes, Cmake finds the TBB library.

Edit: The same happens on Ubuntu 10.10. Ogre does not build with TBB.
by Enrico
Fri Mar 18, 2011 12:49 pm
Forum: Help
Topic: Building without Boost but with TBB on Linux fails
Replies: 9
Views: 613

Building without Boost but with TBB on Linux fails

Hi, I am trying to build Ogre 1.7.2 on a Red Hat 5.6 system using TBB 3.0 update 5. Boost is disabled. The build fails already at the very first file: [ 0%] Building CXX object OgreMain/CMakeFiles/OgreMain.dir/src/OgreAutoParamDataSource.cpp.o In file included from /data/ogre_src_v1-7-2/OgreMain/inc...
by Enrico
Mon Oct 26, 2009 7:59 pm
Forum: Developer talk
Topic: CMake build system for Cthugha *looking for testers*
Replies: 483
Views: 56097

Re: CMake build system for Cthugha *looking for testers*

Hi, I just made an svn update and now get when running cmake: CMake Error at Samples/CMakeLists.txt:41 (include): include could not find load file: OgreConfigTargets CMake Error at Samples/CMakeLists.txt:65 (find_package): Could not find module FindOGRE.cmake or a configuration file for package OGRE...
by Enrico
Mon Oct 26, 2009 2:31 pm
Forum: Help
Topic: SVN trunk - Linux build broken?
Replies: 4
Views: 213

Re: SVN trunk - Linux build broken?

aguru wrote:See http://www.ogre3d.org/forums/viewtopic. ... 84#p361884 for a possible workaround.
Ah, thanks :)
by Enrico
Mon Oct 26, 2009 12:59 pm
Forum: Help
Topic: SVN trunk - Linux build broken?
Replies: 4
Views: 213

Re: SVN trunk - Linux build broken?

Compile works now :) Unfortunately linking fails on an AMD64-System: Scanning dependencies of target Sample_CelShading Linking CXX shared library ../../lib/Sample_Terrain.so [ 97%] Building CXX object Samples/CelShading/CMakeFiles/Sample_CelShading.dir/src/CelShading.cpp.o /usr/bin/ld: ../../lib/lib...
by Enrico
Thu Oct 22, 2009 8:55 am
Forum: Help
Topic: SVN trunk - Linux build broken?
Replies: 4
Views: 213

SVN trunk - Linux build broken?

Hi, I just downloaded fresh copy of svn trunk and tried to build it. CMake finds most packages: Building components: + Paging + Property + Terrain Building plugins: + BSP scene manager + Cg program manager + Octree scene manager + Portal connected zone scene manager + Particle FX Building rendersyst...
by Enrico
Fri Jul 10, 2009 7:32 am
Forum: Showcase
Topic: New Terrain Early Shots
Replies: 675
Views: 149967

Re: New Terrain Early Shots

Nice! :shock:

How do you plan to add support for caves or dungeons into the terrain? WIll it be possible to convert the heightmap based terrain into a "real mesh"?

Thanks,
Enrico
by Enrico
Wed Jul 08, 2009 9:19 am
Forum: Developer talk
Topic: CMake Linking error
Replies: 17
Views: 1608

Re: CMake Linking error

Hi,

if anyone needs, I can give SSH access to a 64Bit Linux system to debug/help/test/whatever. Either gentoo or Debian.
by Enrico
Wed Jul 08, 2009 9:01 am
Forum: Developer talk
Topic: CMake build system for Cthugha *looking for testers*
Replies: 483
Views: 56097

Re: CMake build system for Cthugha *looking for testers*

On my machine, the samples are installed to /usr/local/share/OGRE/samples and /usr/local/share/OGRE/media :wink: There are no samples installed, I am sure ;) Oh, I see there is already another thread created especially for this problem... Is there a specific reason why you link against static boost...
by Enrico
Tue Jul 07, 2009 5:48 pm
Forum: Developer talk
Topic: CMake build system for Cthugha *looking for testers*
Replies: 483
Views: 56097

Re: CMake build system for Cthugha *looking for testers*

I get the same linker error on a recent Gentoo system as I have on my Debian box :(
Ideas?

Boost and threading is disabled right now. However, this does not install the samples, even if it is selected in ccmake :?:
by Enrico
Wed Jun 24, 2009 7:52 am
Forum: Developer talk
Topic: CMake build system for Cthugha *looking for testers*
Replies: 483
Views: 56097

Re: CMake build system for Cthugha *looking for testers*

Quote - So the cmake scripts work fine on Red Hat 5.3. Any suggestions for the problem on my Debian box? :(
by Enrico
Tue Jun 23, 2009 5:50 pm
Forum: Developer talk
Topic: CMake build system for Cthugha *looking for testers*
Replies: 483
Views: 56097

Re: CMake build system for Cthugha *looking for testers*

Hi, has anybody tried to build Ogre trunk on a 64Bit Linux? I get the following error: [ 46%] Building CXX object OgreMain/CMakeFiles/OgreMain.dir/src/OgreSearchOps.cpp.o Linking CXX shared library ../lib/libOgreMain.so /usr/bin/ld: /usr/lib/gcc/x86_64-linux-gnu/4.3.3/../../../../lib/libboost_thread...
by Enrico
Thu Jun 14, 2007 4:24 pm
Forum: Help
Topic: Ogre crashes while loading resources
Replies: 6
Views: 340

Thanks again, I must have overlooked this one :oops:
by Enrico
Thu Jun 14, 2007 1:42 pm
Forum: Help
Topic: Ogre crashes while loading resources
Replies: 6
Views: 340

CABAListic wrote:Ah yes, I think that is the wrong order. IIRC you need to create a render window first.
Ah, thanks. My thoughts were wrong :?
It works now :)

Any hints how I can access the vertex data from a loaded mesh/entity? :)
by Enrico
Thu Jun 14, 2007 10:54 am
Forum: Help
Topic: Ogre crashes while loading resources
Replies: 6
Views: 340

Maybe it's rather your code that follows resource initialisation? You should try to track down the place where the segfault occurs, i. e. use a debugger. That way you have much higher chances to find the problem :) I tried a debugger it says it crashes in initialiseResourceGroup(). The next line af...
by Enrico
Thu Jun 14, 2007 10:15 am
Forum: Help
Topic: Ogre crashes while loading resources
Replies: 6
Views: 340

Ogre crashes while loading resources

Hi, I am new to Ogre and have a small problem with its resource loading. I am reading "Practical Application in the wiki and trying to get the things presented there working. I have extracted the resources from the Ogre SDK to a my applications directory and the resources is initialised with: Ogre::...