[Solved] ConfigFile Load

Minor issues with the Ogre API that can be trivial to fix
Post Reply
dermont
Orc Shaman
Posts: 782
Joined: Thu Dec 09, 2004 2:51 am
x 9

[Solved] ConfigFile Load

Post by dermont » Sun Oct 13, 2013 11:41 am

It looks like there is an additional ConfigFile::load(String,String,String,bool) declared in ConfigFile.h for v1-9, maybe related to the following update(?).

https://bitbucket.org/sinbad/ogre/diff/ ... f0&at=v1-9

On Linux it causes undefined symbols when loading a python-ogre module where the code is generated from the headers.
Last edited by dermont on Sun Oct 13, 2013 6:27 pm, edited 1 time in total.
0 x

User avatar
spacegaier
OGRE Team Member
OGRE Team Member
Posts: 4291
Joined: Mon Feb 04, 2008 2:02 pm
Location: Germany
x 2
Contact:

Re: ConfigFile Load

Post by spacegaier » Sun Oct 13, 2013 11:58 am

Looking into it right now...
0 x
Ogre Admin [Admin, Dev, PR, Finance, Wiki, etc.] | BasicOgreFramework | AdvancedOgreFramework
Don't know what to do in your spare time? Help the Ogre wiki grow! Or squash a bug...

User avatar
spacegaier
OGRE Team Member
OGRE Team Member
Posts: 4291
Joined: Mon Feb 04, 2008 2:02 pm
Location: Germany
x 2
Contact:

Re: ConfigFile Load

Post by spacegaier » Sun Oct 13, 2013 12:12 pm

Should be fixed now: https://bitbucket.org/sinbad/ogre/commi ... b40f69af7a

Please try again.
0 x
Ogre Admin [Admin, Dev, PR, Finance, Wiki, etc.] | BasicOgreFramework | AdvancedOgreFramework
Don't know what to do in your spare time? Help the Ogre wiki grow! Or squash a bug...

dermont
Orc Shaman
Posts: 782
Joined: Thu Dec 09, 2004 2:51 am
x 9

Re: [Solved] ConfigFile Load

Post by dermont » Sun Oct 13, 2013 6:27 pm

Thanks.
0 x

Post Reply