configuration

A place for users of OGRE to discuss ideas and experiences of utilitising OGRE in their games / demos / applications.
Post Reply
melkor22
Gnoblar
Posts: 3
Joined: Wed May 20, 2020 3:59 pm

configuration

Post by melkor22 »

Hello,i installed Ogre3d but i can't configurate the software.
It write in the compiler "no such file or directory".

Slicky
Bronze Sponsor
Bronze Sponsor
Posts: 599
Joined: Mon Apr 14, 2003 11:48 pm
Location: Was LA now France
x 20

Re: configuration

Post by Slicky »

You need to post more detailed information to get a good response.

melkor22
Gnoblar
Posts: 3
Joined: Wed May 20, 2020 3:59 pm

Re: configuration

Post by melkor22 »

I change in build options,particulary in linker and compiler.
I get in compiler "C:\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\OgreMain\include" and "C:\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\OgreMain\include\Ogre".
I get also in linker setting,particulary in other linker options : "-Wl,--enable-auto-import"
I get anything in linker in search directory.
I copy in bin/release in project'file diferent file as resources.CFG,plugins.CFG,OgreGLRenderSystem.CFG,OgreD3D9RenderSystem.CFG

Slicky
Bronze Sponsor
Bronze Sponsor
Posts: 599
Joined: Mon Apr 14, 2003 11:48 pm
Location: Was LA now France
x 20

Re: configuration

Post by Slicky »

It is hard to understand what you are saying.

I would suggest you check all the parts that you entered. For example the line that ends in OgreMain\include\Ogre". Looks a bit suspicious.

melkor22
Gnoblar
Posts: 3
Joined: Wed May 20, 2020 3:59 pm

Re: configuration

Post by melkor22 »

I write in build options,particulary in compiler :

"..\..\..\..\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\include"
"..\..\..\..\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\boost_1_44"
"..\..\..\..\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\include\OGRE"

in the linker :

"..\..\..\..\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\boost_1_44\boost_1_44\lib"
"..\..\..\..\Program Files\CodeBlocks\ogre-1.12.6\lib\$(TARGET_NAME)"

User avatar
sercero
Bronze Sponsor
Bronze Sponsor
Posts: 86
Joined: Sun Jan 18, 2015 4:20 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
x 25

Re: configuration

Post by sercero »

Hello,

Why don't you try following the steps of this tutorial?

https://ogrecave.github.io/ogre/api/latest/setup.html

Perhaps you are using the old tutorials from the wiki.

Best regards.

Post Reply