OgrePlugin.p for AC3D: Proceedure not found

A place for users of OGRE to discuss ideas and experiences of utilitising OGRE in their games / demos / applications.
Post Reply
Polydrome
Gnoblar
Posts: 3
Joined: Fri May 20, 2005 2:59 am
Location: San Francisco
Contact:

OgrePlugin.p for AC3D: Proceedure not found

Post by Polydrome »

Using the Ogre plugin for AC3D, I get an error msg on appstart that says it can't find the specified proceedure, OgrePlugin.p
All the files are there, right where the installer put them.

Read and re-read eveything and even did a full install/uninstall/re-download. etc cycle twice.

What is the secret handshake to make this run? :)

Thanks,
On a deadline,
Chris

User avatar
monster
OGRE Community Helper
OGRE Community Helper
Posts: 1098
Joined: Mon Sep 22, 2003 2:40 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Post by monster »

What version of the Ogre exporter?
What version of AC3D?

Polydrome
Gnoblar
Posts: 3
Joined: Fri May 20, 2005 2:59 am
Location: San Francisco
Contact:

Post by Polydrome »

Oop, yes-- AC3D 5.0, OgrePlugin.p v0.5.0

User avatar
monster
OGRE Community Helper
OGRE Community Helper
Posts: 1098
Joined: Mon Sep 22, 2003 2:40 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Post by monster »

Try this secret "lite" version which should work with AC3D 5.0;
http://www.green-eyed-monster.com/Downl ... _Setup.exe

Polydrome
Gnoblar
Posts: 3
Joined: Fri May 20, 2005 2:59 am
Location: San Francisco
Contact:

Post by Polydrome »

That put it in the export menu for me. Many thanks, I'll make my deadline now.

Cheers,
Chris

Post Reply