Problem with OgreMAX find my shaders

The place for artists, modellers, level designers et al to discuss their approaches for creating content for OGRE.
Post Reply
Sandra
Gnoblar
Posts: 1
Joined: Wed Oct 08, 2014 11:26 am

Problem with OgreMAX find my shaders

Post by Sandra » Wed Oct 08, 2014 12:50 pm

Hi,
Iam new to Ogremax. I have created a mesh(like a cylinderical wheel) and applied the ogremax materails to it. I loaded my prallax shaders in Ogremax scene settings - ogre - export resource location and added the location directory. Render system as openGL rendering subsystem. The material editor was also able to find them. Then i expoted the file to a specific folder with the shaders in that. When i tried to create the b3d format i get a warning message saying that unable to locate Vertex Shader: Parallax.vert, unable to locate fragment Shader: Parallax.frag. But i was able to create b3d. When the material could find the shaders i dont understand what could be the problem. Do i have to specify the location elsewhere too. How else do we have to load shaders inside ogremax. Pls can anyone help me on this.
Attachments
Cmd-online.jpg
Materail.jpg
Shaders-online.jpg
0 x

User avatar
spacegaier
OGRE Team Member
OGRE Team Member
Posts: 4293
Joined: Mon Feb 04, 2008 2:02 pm
Location: Germany
x 2
Contact:

Re: Problem with OgreMAX find my shaders

Post by spacegaier » Tue Nov 11, 2014 12:42 am

Since that is related to OgreMax rather than Ogre as engine, you might have better luck getting in touch with the OgreMax support.
0 x
Ogre Admin [Admin, Dev, PR, Finance, Wiki, etc.] | BasicOgreFramework | AdvancedOgreFramework
Don't know what to do in your spare time? Help the Ogre wiki grow! Or squash a bug...

Post Reply